Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is. De trombosedienst Regio Eindhoven, hierna te noemen TDRE, is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van TDRE of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan de TRDE worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. De TDRE heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit dat dergelijke links zijn geplaatst, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van de TDRE van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright TDRE
Alle rechten voorbehouden.